Nieuwbouw

Algemeen

Elk nieuw te realiseren bouwproject is uniek en vraagt om een aanpak die gericht is op de specifieke eisen van het betreffende project. Voor de opdrachtgever of investeerder is het van groot belang om een bouwpartner te vinden die datgene kan realiseren wat hij voor ogen heeft. Van den Berg Lopik B.V. profileert zich als ervaren bouwpartner met veel oog voor de wensen van de klant. De door Van den Berg Lopik B.V. gerealiseerde nieuwbouwprojecten zijn van zeer uiteenlopende aard, variërend van woning(uit)bouw, nieuwbouw van bedrijfshallen tot op basis van turn-key gerealiseerde tankstations.

Woningbouw

Van den Berg Lopik realiseert uw nieuwbouwplannen binnen budget en planning. Zowel voor uitbreidingen door middel van uitbouwen of opbouwen alswel voor uw complete nieuwbouwplannen bent u bij ons op het juiste adres. Van den Berg Lopik B.V. voert woningprojecten uit voor onder andere particulieren.

Utiliteitsbouw

Elk nieuw te realiseren bedrijfsgebouw is uniek en vraagt om een aanpak die gericht is op de specifieke eisen van de opdrachtgever. Bij de nieuwbouwopgaaf voor uw bedrijf staan uw wensen bij Van den Berg Lopik B.V. centraal. Van den Berg Lopik B.V. voert projecten uit voor onder andere particuliere beleggers en vastgoedeigenaren.

 

Referentie
Projecten