Renovatie

Algemeen

Renovatie van bouwobjecten is veelal een noodzakelijke bouwkundige ingreep om het betreffende object weer op het gewenste kwaliteitspeil te brengen. De redenen om tot renovatie over te gaan zijn divers. Ongeacht de reden is de situatie waarin opdrachtgever en uitvoerder bij renovatie te werk moeten gaan vaak complex te noemen als gevolg van de randvoorwaarden geschapen door de bestaande situatie.
Van den Berg Lopik B.V. combineert bij de door haar uit te voeren renovatieprojecten enerzijds de binnen Van den Berg Lopik B.V. aanwezige ervaring en vakmanschap met anderzijds inventieve en op de projecten toegesneden oplossingen.
In de loop der jaren heeft Van den Berg Lopik B.V. zich onder meer gespecialiseerd in de renovatie van wooncomplexen, commerciële ruimtes (kantoren en winkels) en complete gevelrenovaties.

 

Woning- renovatie

Voor Van den Berg Lopik B.V. ligt de uitdaging bij de uit te voeren woningrenovaties bij het minimaliseren van de overlast voor de bewoners. Aangezien elk project zijn unieke eigenschappen heeft wordt daarom altijd veel aandacht geschonken aan de voorbereiding en de communicatie, een werkwijze die zich keer op keer bewijst.
Van den Berg Lopik B.V. voert woningrenovaties onder andere uit in opdracht van woningbouwcoöperaties en vastgoedbeheerders.

 

Kantoor- en winkel- renovatie

Van den Berg Lopik B.V. renoveert voor diverse opdrachtgevers commercieel vastgoed, te weten winkels en kantoren. Een adequate en flexibele aanpak van de projecten is bij deze objecten een eerste vereiste om snel in te kunnen spelen op de eisen van zowel de eigenaar als de gebruikers.
Van den Berg Lopik B.V. voert deze werkzaamheden uit in opdracht van onder andere vastgoedbeheerders en eigenaren.

 

Gevelrenovatie

Van den Berg Lopik B.V. voert complete gevelrenovaties uit. Naast kozijnvervanging kan door ons het complete gevelwerk zoals steigerwerk, gevelverankering, voegwerk en schilderwerk  worden verzorgd. Onze machinale werkplaats met spuithal en het in eigen beheer aanwezige bouwplaatsmaterieel stelt ons in staat snel en flexibel in te springen op de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.
Van den Berg Lopik B.V. voert complete gevelrenovaties uit voor onder andere woningbouwcoöperaties, VVE’s en vastgoedbeheerders.

Referentie
Projecten