Tankstations

Algemeen

Sinds jaar en dag is Van den Berg Lopik BV ook actief op de markt van de tankstations. Wij verzorgen nieuwbouw, renovatie en onderhoud van tankstations, wascentra, shopgebouwen, luifels etc.

 

Tankstations

Wij verzorgen alle bouwkundige onderdelen van tankstations zoals shopgebouwen, kettingwasstraten, rolloverwasstraten, wasboxen, technische ruimten, luifels, vloeistofdichte vloeren, pompeilanden, windschermen etcetera. Vaak als hoofdaannemer, maar soms ook als onderaannemer van een installateur of civiel aannemer. Tevens kunnen wij het onderhoud verzorgen aan de bouwkundige onderdelen.

 

Luifels

Wij verzorgen het complete bouwkundige pakket voor de luifels, zoals de staalconstructie, houten constructie, dakplaten, plafondplaten, boeiboorden, lichtstraten, goten, betonfundering, vloeistofdichte vloeren, valbeveiliging etcetera. In de loop der jaren hebben wij alle soorten luifels al gebouwd en tevens verzorgen wij de jaarlijkse inspectie van veel luifels door het gehele land. Hierbij voldoen wij uiteraard aan de extra strenge veiligheidseisen welke op veel tankstations gelden.

Referentie
Projecten